Aanmeldformulier masterclass reeks "Anders Kijken"
Militaire inzichten als bron van inspiratie voor leiders en managers.

De masterclass reeks "Anders Kijken" richt zich op wat u op dit terrein kunt leren van militaire organisaties. In 8 masterclasses brengen we theorie en praktijk bij elkaar en leert u hoe u onderwerpen als teams en teamperformance, besluitvorming en leiderschap toekomstgericht invult en hoe andere besturingsconcepten en bedrijfsprocessen uw organisatie verstevigen.
 
Start masterclass : Dinsdag 10 januari 2017
Deelname kosten : € 3.395,-
"Early bird" prijs : € 3.095,- (geldig t/m 10 december 2016)
Aantal deelnemers : max. 20 personen
Duur : De masterclass reeks heeft 8 bijeenkomsten van 15.30 uur tot 20:00
Locatie : Kasteel De Hooge Vuursche | Hilversumsestraatweg 14 | 3744 KC | Baarn
Toelichting : De deelnamekosten voor deze masterclassreeks zijn exclusief 21% BTW, incl. documentatie, consumpties en diner. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de masterclass gefactureerd en voldaan. Voor deze masterclass reeks bieden wij bedrijven en instellingen de mogelijkheid om één masterclassplaats te delen. Informeer naar de mogelijkheden.

De algemene voorwaarden van het Maurits Instituut zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Den Haag. U kunt ze ook vinden en nalezen door op de link te klikken. Door u aan te melden voor de masterclass reeks gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by MailChimp